O nas

Spacer line

Surehub Institute deluje kot zavod za izvedbo strokovnih študij, svetovanja in izobraževanja za podjetja glede izzivov prihodnosti - prehod na trajnostno poslovanje ter krepitvi konkurenčnosti, odpornosti in inovativnosti v hitro spreminjajočem poslovnem okolju.

Zakaj izbrati nas?

Spacer line

Naj si gre za študije izvedljivosti digitalizacije ali avtomatizacije proizvodnje, ekonomske izračune in cenovne simulacije, analizo LCA, trajnostno poročanje, inoviranje in hitro prototipiranje, regulatorno analizo, kompetenčne modele...posebno skrb namenjamo iskanju praktičnih rešitev pri MSP, vključevanju deležnikov in upravljanju sprememb. Sodelujemo tudi kot partner na konzorcijskih projektih doma in v tujini.

Checkmark icon

Nudimo strokovne storitve, ki so prilagojene vašim sedanjim in bodočim potrebam.

Checkmark icon

Vsi naši izvajalci imajo ustrezne strokovne kompetence in mednarodne izkušnje, da jih lahko naslovijo ter se stalno izpopolnjnujejo.

Checkmark icon

Negujemo odlične odnose s ponudniki specializiranih storitev in skupaj z njimi poiščemo optimalne praktične rešitve.

Checkmark icon

Zaupajo nam številna uspešna podjetja.

Misija

Pripravljamo organizacije na prihodnost.

Vizija

Uspešno podpirati organizacije pri udejanjanju svoje vizije s strokovnimi storitvami in iskanju praktičnih rešitev.

Kdo smo

Spacer line
Janez Furlan image
Janez Furlan

se ukvarja z inženiringom skladnosti in trajnosti tehničnih proizvodov ter sodobnimi izzivi delovanja proizvodnih podjetij. Je naš glavni svetovalec pri pripravi in izvedbi mednarodnih projektov, na katerih sodelujemo.

card-bottom-pattern
Barbara Wilkesmann Hočevar image
Barbara Wilkesmann Hočevar

z več kot 30-letnimi poslovnimi izkušnjami na področju trženja/prodaje in razvoja se od leta 2006 osredotoča na inovativne pristope in izdelavo prototipov s 3D tehnologijami. Barbara želi spodbuditi in opolnomočiti posameznike, da verjamejo v moč svojih idej in jih uresničijo.

card-bottom-pattern
Brigita Tomas image
Brigita Tomas

ima preko 15 let izkušenj na področju razvoja kadrov in treningov poslovnih veščin. Osredotoča se na kompetence prihodnosti, posebno pozornost pa namenja uvajanju sprememb v organizacijah.

card-bottom-pattern
Anton Frlic image
Anton Frlic

ima več kot 35 let izkušenj na področju optimizacije poslovnih procesov iz vidika uvajanja standardizacije, digitalizacije in avtomatizacije na osnovah izračunov dejanskih stroškov poslovanja podjetja. Posebno pozornost namenja uvajanju finančnega kontrolinga v podjetjih. Pokriva tudi področje priprave razvojnih projektov s podporo nepovratnih sredstev.

card-bottom-pattern

Naši partnerji - z nami po potrebi sodelujejo specialisti za posamezna področja, s čimer zagotavljamo strokovnost storitev in ustreznost rešitev. Bi želeli sodelovati z nami kot zunanji sodelavec?

Kontakt

Spacer line
Surehub logo

SUREHUB Institute
Delavska cesta 24
4208 Šenčur

info@surehub.si
www.surehub.si
00386 40 555 555